Pakej Clown & PA System untuk Pelbagai Majlis Seluruh Malaysia. Terkini 2024!

| CHROM Enterprise Terbaru
Pakej Mingle Clown
Clown akan beredar di sekitar kawasan promosi atau acara dan memberikan belon kepada kanak-kanak.

Pakej Birthday Party SuperCake
Clown akan menjadi host kanak-kanak selama 1 jam, berikan belon, menari dan akan mengetuai acara memotong kek.

Pakej Birthday Party SuperCandle
Clown akan menjadi host kanak-kanak selama 1.5 jam, berikan belon, menari dan akan mengetuai acara memotong kek. Kemudian akan melakukan aksi magik berunsur komedi.

Pakej Birthday Party SuperCream
Clown akan menjadi host kanak-kanak selama 2 jam, berikan belon, menari dan akan mengetuai acara memotong kek. Kemudian akan melakukan aksi magik berunsur komedi. Dan seterusnya akan membuat party games yang menarik, dimana hadiah disediakan oleh pihak kami.

***

๐ŸŽ‰ CHROM Enterprise: Membawa Keriangan dan Kreativiti ke Setiap Momen Anda! ๐ŸŽ‰

Dalam CHROM Enterprise, kami menyediakan perkhidmatan CLOWN yang memukau untuk menjadikan setiap acara bagi Mingling Clown dan Birthday Party anda tidak dapat dilupakan! ๐Ÿคก✨

๐ŸŒŸ Kenapa Memilih CHROM Enterprise untuk Clown Anda?

Team clown kami bukan sekadar biasa-biasa! Mereka adalah professional yang telah membuat penampilan di platform terkenal seperti TV3, Astro, RTM, Utusan Malaysia, Kosmo, Berita Harian, Harian Metro, dan NasionalFM. Jadi, anda boleh yakin acara anda akan diberi sentuhan kelas yang tinggi!

๐Ÿ’ผ Pakej Mingling - bermula RM1050!

๐ŸŽˆ Unlimited Balloon Twisting
๐Ÿ“ข Termasuk PA System
๐ŸŒ Sedia ke Seluruh Malaysia dengan Harga Seragam

๐ŸŽ‚ Pakej Birthday - bermula RM1200!

๐ŸŽˆ Unlimited Twisting, Fun Dance
๐ŸŽค Host Cake Cutting & Karaoke
๐ŸŽฉ Comedy Magic Show & Fun Party Games
๐ŸŽ Percuma Hadiah
๐Ÿ“ข Termasuk PA System
๐ŸŽ‰ Karaoke untuk Meriahkan Momen
๐ŸŽŠ Promosi Terhad! Tempah Sekarang!

Jangan lepaskan peluang untuk menikmati acara yang lebih meriah dan unik. Tempah sekarang sebelum promosi berakhir, dan nikmati diskaun eksklusif RM100 untuk kanak-kanak tadika/preschool.

๐ŸŽˆ Bonus Tambahan: Pakej SuperCream

Dapatkan Mascot pilihan anda secara PERCUMA untuk 1 jam dengan tempahan Pakej SuperCream. Membuatkan majlis anda bertambah meriah dan menghiburkan!

๐Ÿ“ž Hubungi Kami Hari Ini!

Panggil atau Whatsapp kami di 012-791 2306 (NAJIB) untuk maklumat lanjut dan tempahan. CHROM Enterprise - Menjadikan setiap momen anda istimewa! ๐ŸŒŸ๐Ÿคน‍♂️๐ŸŽค

#CHROMClownMagic #JoyfulMoments #PartyWithCHROM #UnforgettableCelebrations #ProfessionalClownServices #BirthdayBliss #MinglingMagic #CHROMEntertainment #MagicalMemories #CelebrationExperts #PASystemIncluded #KaraokeFun #SpecialDiscounts #BookNow #SuperCreamSurprise #UniqueEntertainment #EventExcellence #CHROMCelebrations #PartyPerfection #ClowningAroundWithCHROM #MascotMagic #CelebrationSpecialists #CHROMClownExperience #MakeEveryMomentCount ๐ŸŽ‰๐Ÿคก✨